T: +46 (0) 8-120 477 50 | E: sales@prooptix.se
 
 
 

IT News Channel

 

Pro Optix IT-Nyheter ger uppdateringar om nyheter i branschen, intressanta händelser samt nya teknologier på marknaden. Passa på att prenumerera på nyhetsbrevet!

Senaste nyheter

 
 
Tack för två spännande dagar under Bredbandsbåten! 9 oktober, 2018 - Ett stort tack till alla som besökte oss under Bredbandsbåten! Många trevliga möten och intressanta diskussioner om fiberoptiska lösningar.
Pro Optix är stolta över att samarbeta med och fortsatt ge vårt stöd till From One To Another 17 september, 2018 - Pro Optix är stolta över att samarbeta med och fortsatt ge vårt stöd till From One To Another (FOTA). Vårt bidrag möjliggör arbetet med att lokalt skapa hållbara samhällen och arbeta för alla tjejers rätt till utbildning.
Välkommen att besöka oss på Bredbandsbåten, 2-3 oktober! 10 september, 2018 - Välkommen att besöka oss på Bredbandsbåten, 2-3 oktober! Kom förbi så berättar vi om vårt breda sortiment för fiberoptiska lösningar.
Pro Optix hjälper till att leverera och uppgradera ett regionalt bredbandsprojekt 10 september, 2018 - I samarbete med Cygate och ett stadsnät levererar Pro Optix produkter till ett regionalt projekt. Målsättningen är att uppgradera befintliga bredbandsanslutningar från koppar till fiber i fler än 5000 bostäder årligen.
Har du registrerat dig till vår Kundportal? 18 maj, 2018 - Pro Optix kundportal utvecklas löpande för att säkerställa att vi erbjuder det mest effektiva och värdefulla verktyget för våra kunder och partners.
Nordiskt TV Bolag drar nytta av Pro Optix 100G DWDM lösning 18 maj, 2018 - En av nordens största TV bolag har tillsammans med Pro Optix tagit fram en lösning för att öka bandbredden mellan företagets siter. Bolaget använder en lösning med 100G optik tillsammans med DWDM multiplexrar för att kraftigt öka på bandbredden mellan olika siter samt säkerställa viktig redundans.
Möt Pro Optix Nya CTO Fredrik Ulfson 18 maj, 2018 - Vi är glada över att kunna introducera Fredrik Ulfson som vår nye CTO. Fredrik kommer närmast från Inteno där han arbetade i många år som CTO. Han har tidigare haft uppdrag utomlands för bl.a. Ericsson, Tilgin och Aduronet.
Vi har valt att göra skillnad! 14 december, 2017 - Av de 774 miljoner människor i världen som inte är läs- och skrivkunniga är två tredjedelar kvinnor. Eftersom en utbildning är en av grundstenarna för välstånd, hälsa och jämställdhet i samhället har vi valt att satsa på just utbildning. Att valet föll på just FOTA som samarbetspartner var ganska enkelt med tanke på att de Läs mer
Socomec och 1-20 KVA lösningar 10 november, 2017 - Glöm inte bort att prata med er säljkontakt gällande våra UPS lösningar från Socomec. Våra lösningar är speciellt framtagna för att passa i enklare installationer från 1-20 kVA. Våra UPS lösningar är konkurrenskraftiga och håller en hög kvalité. Slå en signal på +46 (0)8-120 477 50 eller maila sales@prooptix.se.
Bredbandsbåten och ECOC 10 november, 2017 - Pro Optix ställde ut både på ECOC i Göteborg 18 - 21 september och Bredbandsbåten 3 - 4 oktober. Det var intensiva dagar med möten, seminarier och nätverkande. Båda eventen var välbesökta och vi passade på att spana in den senaste tekniken, följa branschens senaste snackisar och nätverka. Tack till er som kom förbi vår Läs mer
 

Prenumerera på nyhetsbrev