Följ oss på LinkedIn Phone icon Kontakta oss Optiska Nyheter Bli Kund

Nyheter
från Pro Optix

IT News Channel

Pro Optix IT-Nyheter ger uppdateringar om nyheter i branschen, intressanta händelser samt nya teknologier på marknaden. Passa på att prenumerera på nyhetsbrevet!

Transceiver Blogs

Upptäck kraften med fiberoptiskt kablage

Vi en titt på grunderna i fiberoptisk kabeldragning med dess fördelar jämfört med traditionella kopparbaserade alternativ och hur fiberoptisk kabeldragning används i olika scenarier för att ge högre prestanda, tillförlitlighet och skalbarhet.

Läs mer >
Transceiver Blogs

Pro Optix deltar i flera spännande evenemang under våren 2024

Vi på Pro Optix är glada att kunna meddela att vi kommer att delta i flera viktiga och spännande evenemang under våren 2024.

Läs mer >
Transceiver Blogs

Öka kapaciteten i nätet med 100G O-band WDM

Pro Optix kan erbjuda en 100G QSFP28 O-band WDM-transceivers, med ett CAUI-4-värdgränssnittet, vilket innebär ett elektriskt interface med 4 stycken NRZ-modulerade ledningar och som säkerställer kompatibilitet med era switchar.

Läs mer >
Transceiver Blogs

Pro Optix har valt att sammarbeta med HFR Inc. för att leverera ledande PON-lösningar.

För att kunna erbjuda bästa möjliga service har Pro Optix valt att samarbete med HFR, Sydkoreas ledande leverantör med lång erfarenhet av att leverera PON lösningar.

Läs mer >
Transceiver Blogs

Fem viktiga fakta om PON och utvecklingen av GPON-teknik till 10G PON och XGS PON

I den här artikeln ska vi gå på djupet i GPON-tekniken och bland annat avhandla de senaste 10G PON-standarderna (XG-PON och XGS PON) samt NG-PON2.

Läs mer >
Transceiver Blogs

Grunderna för passiva optiska nätverk (PON)

Behovet av tillgång till mer bandbredd till bostäder och företag är stadigt, och PON är därför viktigt för fiber till hemmet (FTTH)och fiber till byggnaden (FTTB) Läs bloggen och få reda på mer >

Läs mer >
Transceiver Blogs

Var och när ska man använda AOC (Active Optical Cable)?

Låt oss ta en djupare titt på AOC för att förstå skillnaderna mellan AOC och DAC och vad du bör tänka på vid användning av denna kostnadseffektiva och snabbinstallerade kabellösning.

Läs mer >
Transceiver Blogs

Användande av DAC-kablar i SAN, datacenter och högpresterande datormiljöer

Högpresterande Direct Attach Cables (DAC) är ett mycket kostnadseffektivt, och enkelt sätt att skapa anslutningar mellan olika typer av nätverksutrustning.

Läs mer >
Transceiver Blogs

Lär dig mer om laser – hjärtat i fiberoptiska transceivers

Läs mer om olika typer av lasrar som är nyckelkomponenten i fiberoptiska transceivers. Dessa påverkar både kostnad och överföringsavstånd.

Läs mer >
 

Prenumerera på nyhetsbrev