Följ oss på LinkedIn Phone icon Kontakta oss Optiska Nyheter Bli Kund

Bli en Pro Optix återförsäljare

Maximera dina möjligheter och driv optiska nätverksaffärer

Pro Optix värdeadderade återförsäljarservice

Sedan ett årtionde tillbaka har Pro Optix varit en kanaldedikerad organisation. Vi samarbetar med skickliga systemintegratörer och värdeskapande IT-återförsäljare för att på ett effektivt sätt leverera fiberoptiska nätverksprojekt över hela världen.

Pro Optix erbjuder en rad olika tjänster till sina partners för att maximera deras möjligheter till att driva lönsamma affärer.

Våra värdeadderande tjänster inkluderar bland annat internationell logistik och leverans, marknadsföringsstöd, support före försäljning (inklusive nätverksdesign och testlabbtjänster), utbildning, produktgaranti och kvalitetssäkring samt skräddarsydd produktkonfiguration och design.

Vänligen kontakta vårt team om du har några frågor.

Våra åtagande gentemot återförsäljare:

  • Vi är lättillgängliga.
  • Vi är ett lyhört Pro Optix-team.
  • Vi arbetar i partnerskap för att driva affärer.
  • Vi erbjuder användbara tjänster.
  • Vi synliggör er som återförsäljare.
  • Vi erbjuder hög kvalité på våra produkter och tjänster.

För att bli en Pro Optix återförsäljare, vänligen fyll i formuläret så kontaktar vårt team dig.

Fyll i formuläret nedan så svarar vi snabbt…

Pro Optix återförsäljarservice

 

Network Design

Designtjänster för nätverk

Våra nätverksdesigners är tillgängliga för att diskutera era projektkrav och därefter rekommendera de mest kostnadseffektiva och bäst lämpade fiberoptiska nätverkslösningarna. Oavsett om lösningen är att använda WDM, expandera ert datacenter eller maximera användningen av fiberpar med MUX/DEMUX så hjälper våra nätverksdesigners till.

Läs mer om våra nätverksdesigntjänster >

Testing Lab

Testlabb

Behöver du testa din design? I vårt testlabb har vi den senaste fiberoptiska analysutrustningen för att testa WDM, optiska moduler och MPO-lösningar. All utrustning finns för olika kundmiljöer, interoperabilitet och robusthet.

Läs mer om vårt testlabb >

Customer Portal

Kundportal

I vår kundportal får du en fullständig översikt över alla våra produkter och du kan effektivt spåra dina ordrar. Se till att du är registrerad för att ta del av uppdaterad information om lager och priser.

Besök kundportalen (logga in för fullständig prissättning och lagerinformation) >

WDM Discovery Project

Upptäck fördelarna med WDM-projekt

Pro Optix team hjälper dig utvärdera ditt fibernätverksprojekt, ta fram specifikationer och specialanpassningar och utför installationer. Med vår djupgående kunskap inom WDM kan vi hjälpa dig att maximera prestandan i ditt fibernätverk så du får maximal avkastning på din investering.

Snabba upp ditt WDM-projekt med hjälp av Pro Optix >

Logistics and Delivery

Logistik & Leverans

Pro Optix har ett stort lager i Sverige vilket gör att vi kan tillgodose en effektiv och pålitlig leverans. Vårt stora lager möjliggör att vi kan erbjuda många produkter med leverans samma dag eller dagen efter.

Uppdaterad lagerinformation finns tillgänglig via vår kundportal >

Pre-Sales Support

Försäljningssupport

Behöver du hjälp med försäljning och teknisk support? På Pro Optix har vi tekniska produktspecialister som är redo att hjälpa och stötta våra partners med sin försäljning. Med hjälp av vår gedigna produkt- och marknadsföringskunskap ger vi våra återförsäljare en teknisk trygghet.

Skapa din egen Optical Power Budget >

Professional Services

Professionella tjänster

Pro Optix erbjuder tjänster för stöd genom hela ditt projekt, från planering till installation. Vi hjälper våra kunder med förstudier, genomförbarhetsstudier (proof-of-concept) och produktutvärderingar. Dessa tjänster kan skräddarsys efter dina önskemål.

Snabba upp ditt WDM-projekt med hjälp av Pro Optix >

Training

Utbildning

På Pro Optix, vet vi att vidareutveckling är en förutsättning för ökad tillväxt. Genom att omvärldsbevaka informerar vi om de senaste teknologierna och trenderna för att du ska kunna erbjuda dina kunder bästa möjliga lösningar. Det skapar nöjda kunder och lönsamma affärer.

Vänligen kontakta oss om ditt team är i behov av utbildning >

Marketing Support

Marknadsföring & support

Vi strävar alltid efter att hjälpa våra återförsäljare att göra fler och mer lönsamma affärer. Via vår marknadssupport kan vi hjälpa till med marknads- och kampanjmaterial som kan användas för att uppnå ett bra resultat. Våra partners får även tillgång till teknisk support, som bland annat hjälper till att marknadsföra och tydliggöra produkterbjudanden för att nå ut till potentiella och befintliga kunder.

Fråga din säljrepresentant om du är i behov av kampanjstöd >

Due-Diligence

(Produktgarantier och kvalitetssäkring

Förutom vår omfattande produktgaranti och garanterad kompatibilitet, är vi angelägna om att leverera produkter och lösningar som är testade av vårt team med specialister. I ett nära samarbete med våra teknikpartners säkerställer vi att våra produkter består av de bästa komponenterna och att de testas kontinuerligt för att vara pålitliga och hålla en hög prestanda.

Vänligen kontakta Pro Optix-teamet om du vill veta mer om våra kvalitetscertifieringar och garantier >

 

Prenumerera på nyhetsbrev