T: +46 (0) 8-120 477 50 | E: sales@prooptix.se
 
 
 

Pro Optix kundportal är ett effektivt verktyg
för kunder och partners.

För att du som kund ska få maximal nytta och uppleva vår portal som lättanvänd, arbetar vi kontinuerligt med förbättringar och vidareutveckling av portalen. Läs mer under FAQ-sektionen och få mer information om hur du registrerar dig som användare.

 
Kundportal

Vad är kundportalen?

 

Vi vill erbjuda alla våra kunder en snabb och effektiv service via vår kundportal. Via portalen kan du söka bland fler än 2 000 produkter. Viss information och funktionalitet i portalen är endast tillgänglig om du är inloggad och registrerad kund, t.ex. orderläggning, lagerstatus och priser.

Kundportal

Vilka ska ha åtkomst till kundportalen?

 

Om du redan är kund, t.ex. återförsäljare, integratör, tjänsteleverantör eller operatör ska du redan ha åtkomst till portalen. Nya kunder är givetvis välkomna! Du kan anmäla ditt intresse här. Alternativt kan du kontakta teamet på  +46 (0) 8 120 477 50 eller sales@prooptix.se.

Kundportal

Hur registrerar jag mig för att använda kundportalen?

 

Det finns ett kort registreringsformulär att fylla i här Det ger inte åtkomst på en gång, men vi kommer att arbeta snabbt för att få dig registrerad och online så snart som möjligt.

Kundportal

Behöver du hjälp medan du är inloggad i portalen?

 

Använd gärna webbchattfunktion
eller så kan du ringa oss på +46 (0) 8 120 477 50

Kundportal

Glömt lösenordet?

 

Inga problem! Se till så att ni har en ansvarig för era samtliga konton. Ansvarig kan enkelt skicka ut ett nytt lösenord

Kundportal

Har du produktspecifika frågor eller andra frågor?

 

Kontakta Pro Optix!
+46 (0)8-120 477 50 eller sales@prooptix.se.

 
 

Prenumerera på nyhetsbrev