Följ oss på LinkedIn Kontakta oss Optiska Nyheter Bli Kund

Ledande leverantör
av fiberoptiska lösningar

Trusted Partner

Din leverantör av
fiberoptiska lösningar

 
 

Pro Optix grundades 2010 av ett team med lång erfarenhet av branschen. Målsättningen var att erbjuda den nordiska marknaden ett konkurrenskraftig produktsortiment av fiberlösningar med stöd av ett expertteam.

Med tiden har både Pro Optix och produktsortimentet vuxit som ett svar på kundernas önskemål och den tekniska utvecklingen.

Bland våra kunder finner du systemintegratörer, telekom- och internetoperatörer, stadsnät, kommuner, energibolag, universitet och företag.

Prisbelönt företag

Prisbelönt
företag

 
 

Vi listades som ”Superföretag” 2015, 2016 och 2017 av Veckans affärer samt tilldelades Dagens Industris Gasell-utmärkelse 2016 och 2017.

Utmärkelserna är ett erkännande av vårt hårda arbete och den framgång som det resulterat i. Det ger oss fortsatt motivation till att fortsätta på inslagen bana och leverera på högsta nivå till alla våra kunder och partners.

Super Company Di Gasell

PERSONLIGA

Personliga

Våra kunder är våra vänner, vi gör personliga affärer samt skapar förutsättningar för långvariga och lönsamma relationer.

ENGAGERADE

Engagerade

Vi är lyhörda och proaktiva, vi ger våra kunder bästa möjliga kundservice! Vårt engagerade team gör det möjligt att prestera över förväntan!

GLÄDJE

Glädje

Genom ett öppet klimat, högt i tak och en avspänd miljö, skapar vi förutsättningar för direkt feedback och ständiga förbättringar.

 

Pro Optix ger dig trygghet

 

Vi vill erbjuda trygga testade lösningar som är kommersiellt attraktiva. Därför har vi en strikt urvals- och testprocess och vi arbetar endast med ISO-certifierade tillverkare som erbjuder kvalitativa produkter i teknisk framkant. Vi erbjuder omfattande garantier, garanterad kompabilitet samt teknisk support och pre-sales tjänster.

Varför ska du välja Pro Optix

 

För att komplettera vårt produkt- och tjänsteutbud erbjuder vi också en kundportal. Via kundportalen ges våra kunder möjlighet att snabbt och enkelt söka bland fler 2 000 produkter, se lagerstatus, priser samt lägga beställningar.

Svenska StatsnätsföreningenPro Optix är certifierad leverantör till Svenska Statsnätsföreningen som är en oberoende bransch- och intresseorganisation för Sveriges stadsnät.

Pro Optix – en del av Lifco

Pro Optix –
en del av Lifco

 
 

2017 köptes Pro Optix upp av den finansiella koncernen Lifco som förvärvar och utvecklar bolag med potential att leverera tillväxtresultat. Uppköpet gav Pro Optix nya möjligheter med en stark ägare i ryggen men med en bibehållen företagskultur som ger ett flexibelt och personligt företag.

Uppköpet stärker Pro Optix konkurrenskraft samt skapar fler möjligheter. Bland annat har våra kunder nu tillgång till globala leveranser via de 140 systerbolag som ingår i Lifco gruppen.

Konkurrenskraftigt produktsortiment

Konkurrenskraftigt
produktsortiment

 
 

Pro Optix erbjuder den europeiska marknaden ett brett produktsortiment av fiberoptiska lösningar från kärnan i ditt datacenter ända ut till sista anslutningspunkt i ert nät.

Detta inkluderar optiska transceivers, fiberkablage, multiplexers, mediakonverterare, test- och mätutrustning samt UPS:er.

+ Se hela produktsortimentet
Pro Optix Careers
Lediga Tjänster Vi Behöver Dig

Vill du arbeta hos Pro Optix?

Vår bransch präglas av snabb förändring, vilket ger en dynamisk och utmanande miljö att arbeta i, det ger varje anställt möjlighet att växa i sin roll och bygga vidare på sina kompetenser och kunskaper.

+ Att Arbeta på
From One To Another
We Support

From One to Another

Pro Optix är stolta över att stödja välgörenhetsorganisationen From One To Antoher. Organisationen gör ett viktigt arbete genom att ge stöd och utbildning till kvinnor i Kenya.

+ Läs mer
 

Prenumerera på nyhetsbrev