Följ oss på LinkedIn Phone icon Kontakta oss Optiska Nyheter Bli Kund

Partnerskap med operatörer
av fiberoptiska nätverk

Pro Optix arbetar med fler än 100 nätverksoperatörer världen över

Vi driver innovation samtidigt som du sänker dina kostnader

I över ett decennium har Pro Optix arbetat tätt tillsammans med telekomföretag, stadsnät och internetoperatörer för att kunna erbjuda lösningar och tjänster för att maximera prestandan och maximera dess effektivitet i nätverk. Många av våra lösningar gör det möjligt för fiberoptiska nätverksoperatörer att sänka sina kostnader samtidigt som de möjliggör innovation.

Våra WDM- och CPE/FTTH-lösningar är utmärkta exempel på detta, där fyra av de största telekomföretagen i Norden använder våra WDM-lösningar.

Pro Optix värdeadderande tjänster

Pro Optix erbjuder en rad olika tjänster till operatörer för att säkerställa att deras fiberoptiska nätverksprojekt uppnår maximal effekt och lönsamhet.

Våra värdeadderande tjänster inkluderar bland annat internationell logistik och leverans, nätverksdesign och testlabbtjänster, utbildning, produktgaranti och kvalitetssäkring samt skräddarsydd produktkonfiguration och design.

Vänligen kontakta vårt team om du har några frågor.

Vårt kundserviceteam:

  • Är lättillgängliga.
  • Är lyhörda.
  • Driver en effektiv och projektstyrd logistik.
  • Erbjuder hög kvalité på våra produkter och tjänster.
  • Är innovativa och driver utveckling och testning av våra produkter.

Vänligen fyll i formuläret om du vill ha projektsupport och rådgivning från Pro Optix-teamet.

Fyll i formuläret nedan så svarar vi så fort vi kan.

Pro Optix kundtjänst

 

Network Design

Designtjänster för nätverk

Våra nätverksdesigners finns tillgängliga för att diskutera era projektkrav och därefter rekommendera de mest kostnadseffektiva och bäst lämpade fiberoptiska nätverkslösningarna. Oavsett om lösningen är att använda WDM, expandera ert datacenter eller maximera användningen av fiberpar med MUX/DEMUX så hjälper våra nätverksdesigners till.

Läs mer om våra nätverksdesigntjänster >

Testing Lab

Testlabb

Behöver du testa din design? I vårt testlabb har vi den senaste fiberoptiska analysutrustningen för att testa WDM, optiska moduler och MPO-lösningar. All utrustning finns för olika kundmiljöer, interoperabilitet och robusthet.

Läs mer om vårt testlabb >

Customer Portal

Kundportal

I vår kundportal får du en fullständig översikt över alla våra produkter och du kan effektivt spåra dina ordrar. Se till att du är registrerad för att ta del av uppdaterad information om lager och priser.

Besök kundportalen (logga in för fullständig prissättning och lagerinformation) >

WDM Discovery Project

Upptäck fördelarna med WDM-projekt

Pro Optix team hjälper dig utvärdera ditt fibernätverksprojekt, ta fram specifikationer och specialanpassningar och utför installationer. Med vår djupgående kunskap inom WDM kan vi hjälpa dig att maximera prestandan i ditt fibernätverk så du får maximal avkastning på din investering.

Snabba upp ditt WDM-projekt med hjälp av Pro Optix >

Logistics and Delivery

Logistik & Leverans

Pro Optix har ett stort lager i Sverige vilket gör att vi kan tillgodose en effektiv och pålitlig leverans. Vårt stora lager möjliggör att vi kan erbjuda många produkter med leverans samma dag eller dagen efter.

Uppdaterad lagerinformation finns tillgänglig via vår kundportal >

Professional Services

Professionell service

Pro Optix erbjuder tjänster för stöd genom hela ditt projekt, från planering till installation. Vi hjälper våra kunder med förstudier, genomförbarhetsstudier (proof-of-concept) och produktutvärderingar. Dessa tjänster kan skräddarsys efter dina önskemål.

Snabba upp ditt WDM-projekt med hjälp av oss på Pro Optix >

Training

Utbildning

På Pro Optix tror vi att utbildning är avgörande för utvecklingen av fiber i samhället. Vi informerar om senaste tekniker och trender för att du ska kunna erbjuda dina kunder de bästa och mest effektiva lösningarna. Det skapar nöjda kunder och lönsamma affärer.

Vänligen kontakta oss om ditt team är i behov av utbildning >

Due-Diligence

Produktgarantier och kvalitetssäkring

Förutom vår omfattande produktgaranti och garanterad kompatibilitet, är vi angelägna om att leverera produkter och lösningar som är testade av vårt team med specialister. I ett nära samarbete med våra teknikpartners säkerställer vi att våra produkter består av de bästa komponenterna och att de testas kontinuerligt för att vara pålitliga och hålla en hög prestanda.

Vänligen kontakta Pro Optix-teamet om du vill veta mer om våra kvalitetscertifieringar och garantier >

 

Prenumerera på nyhetsbrev