Följ oss på LinkedIn Phone icon Kontakta oss Optiska Nyheter Bli Kund

Lösningar

Kundcase Från Pro Optix

Lösningar
Från Pro Optix

 

Våra produkter ingår i många av våra partners lösningar och bidrar till framgångsrika projekt.

Lösningar Från Pro Optix

Nedan följer några olika exempel av projekt som vi arbetar med:

Data Centre

Datacenter

Data Centre

Stadsnät

Data Centre

High-Performance
Computing

Data Centre

Redundans/
Compliance
Networking

Data Centre

Fiber
Scalability

Data Centre

Fiber Channel
Networking

Data Centre

Integration
av Filialer

Data Centre

Systemacceleration

 

Läs mer om våra tjänster för nätverksdesign >

Snabba upp ditt WDM-projekt med hjälp av Pro Optix >

Vi hjälper våra kunder med olika lösningar i specifika projekt, både pre-sales support och mer omfattande hjälp via vårt Professional Services team.

Pro Optix levererar tekniskt ledande fiberoptiska lösningar till stora som små företag. Kundcasen nedan berättar mer om hur vi jobbar med kunder och projekt samt vilka mervärden de får med Pro Optix som leverantör.

MPO lösningar
för datacenter

MPO-lösning till universitet

 

Pro Optix levererar MPO-lösning till Linköpings universitet tillsammans med Atea. LiU:s nya datacentret inkluderar ett kluster av lagring och switchar, servrar och tillhörande optik. MPO-lösningen förenklar och skapar en flexibilitet vilket matchar den ambition man haft från LiU att bygga ett datacenter som står väl rustat för framtiden. Lösningen ger en en förbättrad konnektivitet samt en mer kostnadseffektiv hantering av underhåll och förändringar.

+ Läs mer om kundcaset

Nordiskt TV-bolag

 

En av nordens största TV bolag har tillsammans med Pro Optix tagit fram en lösning för att öka bandbredden mellan företagets siter. Bolaget använder en lösning med 100G optik tillsammans med DWDM multiplexrar för att kraftigt öka på bandbredden mellan olika siter samt säkerställa viktig redundans. Behovet av ökad bandbredd växer ständigt och med den här lösningen säkerställer man detta och möjliggör slutligen leverans till kund.

+ Läs mer om kundcaset
CWDM multiplexer
lösningar
Bidirectional
optiska transceivers

Uppgraderad fiber

 

I samarbete med Cygate och ett stadsnät levererar Pro Optix produkter till ett regionalt projekt. Målsättningen är att uppgradera befintliga bredbandsanslutningar från koppar till fiber i fler än 5000 bostäder årligen. Den stora uppgraderingen kommer att bidra till att villor och flerfamiljshus får tillgång till bredband med mycket högre hastigheter. Läs om hur Pro Optix och Cygate valt att arbeta för att skapa en nöjd slutkund samt nå effektivitet och lönsamhet i projektet.

+ Läs mer om kundcaset
 

Prenumerera på nyhetsbrev