Följ oss på LinkedIn Phone icon Kontakta oss Optiska Nyheter Bli Kund

Kundtjänst

Vi stöttar våra kunder med deras
fiberoptiska nätverksprojekt

Pro Optix värdeadderande kundtjänst

Pro Optix erbjuder en rad olika tjänster till kunder för att säkerställa att deras fiberoptiska nätverksprojekt uppnår maximal effekt och lönsamhet.

Våra värdeadderande tjänster inkluderar bland annat internationell logistik och leverans, nätverksdesign och testlabbtjänster, utbildning, produktgaranti och kvalitetssäkring samt skräddarsydd produktkonfiguration och design.

Vänligen kontakta vårt team om du har några frågor.

Vårt kundserviceteam:

  • Är lättillgängliga.
  • Är lyhörda.
  • Driver en effektiv och projektstyrd logistik.
  • Erbjuder hög kvalité på våra produkter och tjänster.
  • Är innovativa och driver utveckling och testning av våra produkter.)

Vänligen fyll i formuläret om du vill ha projektsupport och rådgivning från Pro Optix-teamet.

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort

Pro Optix kundtjänsterbjudande

 

Network Design

Tjänster för nätverksdesign

Våra nätverksdesigners är tillgängliga för att diskutera era projektkrav och därefter rekommendera de mest kostnadseffektiva och bäst lämpade fiberoptiska nätverkslösningarna. Oavsett om lösningen är att använda WDM, expandera ert datacenter eller maximera användningen av fiberpar med MUX/DEMUX så hjälper våra nätverksdesigners till.

Läs mer om våra tjänster för nätverksdesign >

Testing Lab

Testlabb

Behöver du testa din design? I vårt testlabb har vi den senaste fiberoptiska analysutrustningen för att testa WDM, optiska moduler och MPO-lösningar. Vi har all utrustning som behövs för olika kundmiljöer, interoperabilitet och robusthet.

Läs mer om vårt testlabb och de tjänster vi erbjuder >

Customer Portal

Kundportal

I vår kundportal får du en fullständig översikt över alla våra produkter och du kan effektivt spåra dina ordrar. Se till att du är registrerad för att ta del av uppdaterad information om lager och priser.

Besök kundportalen (logga in för fullständig prissättning och lagerinformation) >

WDM Discovery Project

Upptäck fördelarna med WDM-projekt

Pro Optix team hjälper dig utvärdera ditt fibernätverksprojekt, ta fram specifikationer och specialanpassningar och utför installationer. Med vår djupgående kunskap inom WDM kan vi hjälpa dig att maximera prestandan i ditt fibernätverk så du får maximal avkastning på din investering.

Snabba upp ditt WDM-projekt med hjälp av Pro Optix

Logistics and Delivery

Logistik & Leverans

Pro Optix har ett stort lager i Sverige vilket gör att vi kan tillgodose en effektiv och pålitlig leverans. Vårt stora lager möjliggör att vi kan erbjuda många produkter med leverans samma dag eller dagen efter.

Uppdaterad lagerinformation finns tillgänglig via vår kundportal >

Professional Services

Professionell service

Pro Optix erbjuder tjänster för stöd genom hela ditt projekt, från planering till installation. Vi hjälper våra kunder med förstudier (proof-of-concept) samt produktutvärderingar. Dessa tjänster kan skräddarsys efter dina önskemål.

Snabba upp ditt WDM-projekt med hjälp av Pro Optix >

Training

Utbildning

På Pro Optix tror vi att utbildning är avgörande för utvecklingen av fiber i samhället. Vi informerar om senaste tekniker och trender för att du ska kunna erbjuda dina kunder de bästa och mest effektiva lösningarna. Det skapar nöjda kunder och lönsamma affärer.

Vänligen kontakta oss om ditt team är i behov av utbildning.

Due-Diligence

Produktgarantier och kvalitetssäkring

Förutom vår omfattande produktgaranti och garanterad kompatibilitet, är vi angelägna om att leverera produkter och lösningar som är testade av vårt team med specialister. I ett nära samarbete med våra teknikpartners säkerställer vi att våra produkter består av de bästa komponenterna och att de testas kontinuerligt för att vara pålitliga och hålla en hög prestanda.

Vänligen kontakta Pro Optix-teamet om du vill veta mer om våra kvalitetscertifieringar och garantier.

Pre-Sales Support

Val av återförsäljare

Vi arbetar med både företag och privata organisationer och våra produkter köper du via våra återförsäljare. Även om vår försäljning sker via återförsäljare stöttar vi dig i projekt och strävar alltid efter att hitta en lämplig återförsäljare beroende på projektets syfte, region och dess behov.

För att få hjälp med att hitta en återförsäljare, fyll i formuläret här >

 

Prenumerera på nyhetsbrev