T: +46 (0) 8-120 477 50 | E: sales@prooptix.se
 
 
Följ oss på LinkedIn Kontakta oss Optiska Nyheter Bli Kund

Tjänster

Lönsamma Affärer

Tilläggstjänster

Pro Optix erbjuder tjänster som förenklar affärsprocessen samt ökar lönsamheten. Våra tjänster omfattar bl.a. logistik och planering, marknadssupport, pre-sales support, utbildning, kvalitetssäkring samt kundanpassad konfiguration och design. Kontakta oss om du har frågor eller vill ha mer information.

Logistik & Leverans

Logistik & Leverans

Pro Optix har tillgång till ett stort svenskt lager, det ger våra kunder en snabb och tillförlitlig leverans samma dag eller dagen efter.

Pre-Sales Support

Pre-Sales Support

Pro Optix erbjuder dig som partner specialisthjälp för att optimera dina affärsmöjligheter. Med vår kunskap om produkter, lösningar och säljprocessen kan vi tillsammans öka chanserna för en lönsam affär och nöjda kunder.

Beräkna din Optical Power Budget >

Professional Services

Professional Services

Pro Optix erbjuder tjänster för stöd genom hela ditt projekt, från planering till installation. Vi hjälper våra kunder med genomförbarhetsstudier, ”proof-of-concept”-studier och produktbedömningar. Dessa tjänster kan skräddarsys efter dina önskemål.

Utbildning

Utbildning

Vi vet att vidareutveckling är en förutsättning för att ökad tillväxt. Vi informerar om senaste tekniker och trender för att du ska kunna erbjuda dina kunder bästa möjliga lösningar. Det skapar nöjda kunder och lönsamma affärer.

Trygghet

Trygghet

Lika viktigt som att vi erbjuder omfattande garantier och full kompabilitet, är det att vi utvärderar och testar nya produkter i vårt egna testlab. Vi har en strikt urvals- och testprocess, vi arbetar endast med ISO-certifierade tillverkare som erbjuder kvalitativa produkter i teknisk framkant.

Marketing Support

Marknadssupport

Vi vill hjälpa våra partners att göra fler och mer lönsamma affärer. Via vår marknadssupport kan vi hjälpa dig med marknads- och kampanjmaterial samt ta del av innehåll färdigt att användas i era marknadsaktiviteter. Partners har också tillgång till teknisk support och konsultation för att få hjälp med införsäljningsprocessen. T.ex. tydliggöra produkterbjudanden på ett enkelt sätt för prospekt och kunder för att korta säljcykeln.

Customer Portal
Kundportal

Har Du Registrerat Dig På Vår Kundportal?

Pro Optix kundportal är ett effektivt verktyg för kunder och partners. För att du som kund ska få maximal nytta och uppleva vår portal som lättanvänd, arbetar vi kontinuerligt med förbättringar och vidareutveckling av portalen.

+ Läs mer
Nordiskt TV-Bolag
Våra Produkter

Våra Produkter för Fiberoptiska Anslutningar

Det breda produktsortimentet ger oss möjlighet att erbjuda lösningar som är anpassade till kundens specifika krav. Vi kan garantera kompabilitet och hög kvalitet samt ge garantier då alla våra tillverkare är ISO-certifierade.

+ Läs mer
 

Prenumerera på nyhetsbrev