Följ oss på LinkedIn Kontakta oss Optiska Nyheter Bli Kund

Återförsäljarservice

Lönsamma Affärer

Värdeadderande återförsäljarservice

Pro Optix erbjuder tjänster som förenklar affärsprocessen samt ökar lönsamheten. Våra tjänster omfattar bl.a. logistik och planering, marknadssupport, pre-sales support, utbildning, kvalitetssäkring samt kundanpassad konfiguration och design. Kontakta oss om du har frågor eller vill ha mer information.

Designtjänster för nätverk

Designtjänster för nätverk

Våra nätverksdesigners är tillgängliga för att diskutera era projektkrav och därefter rekommendera de mest kostnadseffektiva och bäst lämpade fiberoptiska nätverkslösningarna. Oavsett om lösningen är att använda WDM, expandera ert datacenter eller maximera användningen av fiberpar med MUX/DEMUX så hjälper våra nätverksdesigners till.

Läs mer om våra nätverksdesigntjänster >

Testlabb

Testlabb
 

Behöver du testa din design? I vårt testlabb har vi den senaste fiberoptiska analysutrustningen för att testa WDM, optiska moduler och MPO-lösningar. All utrustning finns för olika kundmiljöer, interoperabilitet och robusthet.

Läs mer om vårt testlabb >

Kundportal

Kundportal
 

I vår kundportal får du en fullständig översikt över alla våra produkter och tillgänglighet för återförsäljare. Se till att du är registrerad för uppdaterad information om lager och priser.

Besök kundportalen >

Logistik & Leverans

Logistik & Leverans

Pro Optix har tillgång till ett stort svenskt lager, det ger våra kunder en snabb och tillförlitlig leverans samma dag eller dagen efter.

Pre-Sales Support

Pre-Sales Support

Pro Optix erbjuder dig som partner specialisthjälp för att optimera dina affärsmöjligheter. Med vår kunskap om produkter, lösningar och säljprocessen kan vi tillsammans öka chanserna för en lönsam affär och nöjda kunder.

Beräkna din Optical Power Budget >

Professional Services

Professional Services

Pro Optix erbjuder tjänster för stöd genom hela ditt projekt, från planering till installation. Vi hjälper våra kunder med genomförbarhetsstudier, ”proof-of-concept”-studier och produktbedömningar. Dessa tjänster kan skräddarsys efter dina önskemål.

Snabba upp ditt WDM-projekt med hjälp av Pro Optix >

Utbildning

Utbildning

Vi vet att vidareutveckling är en förutsättning för att ökad tillväxt. Vi informerar om senaste tekniker och trender för att du ska kunna erbjuda dina kunder bästa möjliga lösningar. Det skapar nöjda kunder och lönsamma affärer.

Trygghet

Trygghet

Lika viktigt som att vi erbjuder omfattande garantier och full kompabilitet, är det att vi utvärderar och testar nya produkter i vårt egna testlab. Vi har en strikt urvals- och testprocess, vi arbetar endast med ISO-certifierade tillverkare som erbjuder kvalitativa produkter i teknisk framkant.

Marketing Support

Marknadssupport

Vi vill hjälpa våra partners att göra fler och mer lönsamma affärer. Via vår marknadssupport kan vi hjälpa dig med marknads- och kampanjmaterial samt ta del av innehåll färdigt att användas i era marknadsaktiviteter. Partners har också tillgång till teknisk support och konsultation för att få hjälp med införsäljningsprocessen. T.ex. tydliggöra produkterbjudanden på ett enkelt sätt för prospekt och kunder för att korta säljcykeln.

Transceiver Blogs

Användande av DAC-kablar i SAN, datacenter och högpresterande datormiljöer

Högpresterande Direct Attach Cables (DAC) är ett mycket kostnadseffektivt, och enkelt sätt att skapa anslutningar mellan olika typer av nätverksutrustning.

Läs mer >
Transceiver Blogs

Lär dig mer om laser – hjärtat i fiberoptiska transceivers

Läs mer om olika typer av lasrar som är nyckelkomponenten i fiberoptiska transceivers. Dessa påverkar både kostnad och överföringsavstånd.

Läs mer >
Optical Networking

Sök i hela vår produktportfölj

Bli kund för att se prissättning, lagersaldo- och orderhantering

Läs mer >
 

Prenumerera på nyhetsbrev