Följ oss på LinkedIn Kontakta oss Optiska Nyheter Bli Kund

Lediga Tjänster

Vi Behöver Dig

Technology Careers

Letar Du Efter Nya Utmaningar?

 

Välkommen till Pro Optix – en ledande leverantör av fiberoptiska lösningar. Vår bransch präglas av snabb förändring, vilket ger en dynamisk och utmanande miljö att arbeta i, det ger varje anställt möjlighet att växa i sin roll och bygga vidare på sina kompetenser och kunskaper.

Working at Pro Optix
Technology Careers
 

Att Arbeta på
Pro Optix

 

Talangfulla och passionerade personer är nyckeln till framgång för Pro Optix. Vi håller alltid utkik efter personer med dessa egenskaper som vill ansluta sig till vårt team.

Technology Careers
 

Engagemang
och arbete

 

Hos Pro Optix får våra anställda erkännande för sitt engagemang och arbete, vi erbjuder fortbildning, konkurrenskraftiga löner och gemensamma aktiviteter.

Working at Pro Optix
Passion for Success
Technology Careers
 

Duktiga och
engagerade team

 

Vår målsättning är att erbjuda varje anställd möjlighet att utveckla sin karriär. Låter det som något för dig? Bli en del av vårt duktiga och engagerade team. Läs mer om våra lediga tjänster nedan.

Lediga Tjänster

Karriärmöjlighet: Teknisk Specialist till ledande företag inom fiberoptik
Har du bakgrund inom drift, nätverk och fiberoptik? Är du serviceminded och har jobbat med teknisk kundsupport hos en operatör eller större aktör inom fiber och nät? I sådant fall vill vi gärna prata mer med dig! Läs mer >

Följ Pro Optix på LinkedIn för de senaste lediga tjänsterna.

 
+ Följ Pro Optix på LinkedIn
From One To Another
We Support

From One to Another

Pro Optix är stolta över att stödja välgörenhetsorganisationen From One To Antoher. Organisationen gör ett viktigt arbete genom att ge stöd och utbildning till kvinnor i Kenya.
 

+ Läs mer
Value-Added Services
Lönsamma Affärer

Tjänster

Pro Optix erbjuder tjänster som förenklar affärsprocessen samt ökar lönsamheten. Våra tjänster omfattar bl.a. logistik och planering, marknadssupport, pre-sales support, utbildning, kvalitetssäkring samt kundanpassad konfiguration och design.

+ Läs mer
 

Prenumerera på nyhetsbrev