Följ oss på LinkedIn Kontakta oss Optiska Nyheter Bli Kund

Lediga Tjänster

Vi Behöver Dig

Technology Careers

Letar Du Efter Nya Utmaningar?

 

Välkommen till Pro Optix – en ledande leverantör av fiberoptiska lösningar. Vår bransch präglas av snabb förändring, vilket ger en dynamisk och utmanande miljö att arbeta i, det ger varje anställt möjlighet att växa i sin roll och bygga vidare på sina kompetenser och kunskaper.

Working at Pro Optix
Technology Careers
 

Att Arbeta på
Pro Optix

 

Talangfulla och passionerade personer är nyckeln till framgång för Pro Optix. Vi håller alltid utkik efter personer med dessa egenskaper som vill ansluta sig till vårt team.

Technology Careers
 

Engagemang
och arbete

 

Hos Pro Optix får våra anställda erkännande för sitt engagemang och arbete, vi erbjuder fortbildning, konkurrenskraftiga löner och gemensamma aktiviteter.

Working at Pro Optix
Passion for Success
Technology Careers
 

Duktiga och
engagerade team

 

Vår målsättning är att erbjuda varje anställd möjlighet att utveckla sin karriär. Låter det som något för dig? Bli en del av vårt duktiga och engagerade team. Läs mer om våra lediga tjänster nedan.

Lediga Tjänster

Karriärmöjlighet: Teknisk Specialist till ledande företag inom fiberoptik
Har du bakgrund inom drift, nätverk och fiberoptik? Är du serviceminded och har jobbat med teknisk kundsupport hos en operatör eller större aktör inom fiber och nät? I sådant fall vill vi gärna prata mer med dig! Läs mer >

Följ Pro Optix på LinkedIn för de senaste lediga tjänsterna.

 
+ Följ Pro Optix på LinkedIn
Transceiver Blogs

Var och när ska man använda AOC (Active Optical Cable)?

Låt oss ta en djupare titt på AOC för att förstå skillnaderna mellan AOC och DAC och vad du bör tänka på vid användning av denna kostnadseffektiva och snabbinstallerade kabellösning.

Läs mer >
Optical Networking

Stolt sponsor till From One to Another

From One To Another arbetar på plats i Kenya där de etablerar och utvecklar kvinnocenter och erbjuder flickor gymnasiestipendier. Genom att stödja kvinnor och flickor i Kenya bidrar de till hela samhällets utveckling och bidrar därmed till minskad fattigdom.

Läs mer >
Optical Networking

Återförsäljarservice

Pro Optix erbjuder en rad olika tjänster till sina återförsäljare för att maximera deras möjligheter till att driva lönsamma affärer.

Läs mer >
 

Prenumerera på nyhetsbrev