Följ oss på LinkedIn Kontakta oss Optiska Nyheter Bli Kund

Updates related to the Coronavirus

Fibre Optics

Produktionen har nu sakta börjat att komma igång! Detta gäller dock bara i vissa provinser och vi är i nära kontakt med våra fabriker och planerar just nu för Q1-Q2. För att undvika förseningar längre fram så ber vi er att planera tillsammans med oss då vi ser en risk för brist på komponenter under Q1/Q2.

Att produktionen är igång innebär att vi nu har börjat processa ordrar i fabrik och att dessa produceras. Dock kvarstår problem med logistikled då alla speditörer inväntar klartecken från myndigheter att kunna starta upp sina verksamheter och vi estimerar även att tullen kommer ha ökade volymer som kommer påverka deras möjlighet att hantera alla varor som skall lämna landet. Detta blir en utmaning för hela branschen och är inte unikt för oss, dock kan vi påverka situationen genom god planering.

Produktionen som nu har dragit igång använder lagerförda komponenter och påverkas alltså inte så mycket. Men eftersom flera provinser och framförallt Hubei provinsen står stilla så kommer den totala volymen med tillgängliga komponenter i underleverantörsled att påverkas. Därför agerar vi kraftfullt för att försöka minimera risker och ta en bra position i alla produktionsled.

Vill ni ha mer specifik information så ber vi er att kontakta oss.

 
Prenumerera
 
 

Du kanske också är intresserad av...

 
Viktiga fakta som guidar dig vid val och installation av MPO-kablar och kontakter för att säkerställa en lyckad MPO- Lösning. Läs mer >
Det finns en mängd olika SFP-transceivers tillgängliga på marknaden. I den här artikeln tar vi en titt på skillnaderna mellan dem, och vilka olika applikationer inom nätverksmiljöer som de används till. Läs mer >
Här tittar vi på fem viktiga fördelar till att investera i MPO/MTP — om du inte redan har gjort det. Läs mer >
Låt oss göra en tillbakablick på formfaktorer för optiska transceivers och de som fortfarande finns tillgängliga och används idag. Läs mer >
Nordiskt TV-Bolag
Våra Produkter

Våra Produkter för Fiberoptiska Anslutningar

Det breda produktsortimentet ger oss möjlighet att erbjuda lösningar som är anpassade till kundens specifika krav. Vi kan garantera kompabilitet och hög kvalitet samt ge garantier då alla våra tillverkare är ISO-certifierade.

+ Läs mer
From One To Another
We Support

From One to Another

Pro Optix är stolta över att stödja välgörenhetsorganisationen From One To Antoher. Organisationen gör ett viktigt arbete genom att ge stöd och utbildning till kvinnor i Kenya.
 

+ Läs mer
 

Prenumerera på nyhetsbrev