Följ oss på LinkedIn Kontakta oss Optiska Nyheter Bli Kund

Updates related to the Coronavirus

Fibre Optics

Produktionen har nu sakta börjat att komma igång! Detta gäller dock bara i vissa provinser och vi är i nära kontakt med våra fabriker och planerar just nu för Q1-Q2. För att undvika förseningar längre fram så ber vi er att planera tillsammans med oss då vi ser en risk för brist på komponenter under Q1/Q2.

Att produktionen är igång innebär att vi nu har börjat processa ordrar i fabrik och att dessa produceras. Dock kvarstår problem med logistikled då alla speditörer inväntar klartecken från myndigheter att kunna starta upp sina verksamheter och vi estimerar även att tullen kommer ha ökade volymer som kommer påverka deras möjlighet att hantera alla varor som skall lämna landet. Detta blir en utmaning för hela branschen och är inte unikt för oss, dock kan vi påverka situationen genom god planering.

Produktionen som nu har dragit igång använder lagerförda komponenter och påverkas alltså inte så mycket. Men eftersom flera provinser och framförallt Hubei provinsen står stilla så kommer den totala volymen med tillgängliga komponenter i underleverantörsled att påverkas. Därför agerar vi kraftfullt för att försöka minimera risker och ta en bra position i alla produktionsled.

Vill ni ha mer specifik information så ber vi er att kontakta oss.

 
Prenumerera på nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrev

Skicka >

Du kanske också är intresserad av...

 
Transceiver Blogs

Användande av DAC-kablar i SAN, datacenter och högpresterande datormiljöer

Högpresterande Direct Attach Cables (DAC) är ett mycket kostnadseffektivt, och enkelt sätt att skapa anslutningar mellan olika typer av nätverksutrustning.

Läs mer >
Transceiver Blogs

Lär dig mer om laser – hjärtat i fiberoptiska transceivers

Läs mer om olika typer av lasrar som är nyckelkomponenten i fiberoptiska transceivers. Dessa påverkar både kostnad och överföringsavstånd.

Läs mer >
Transceiver Blogs

3 tips vid installation av MPO-lösningar

Viktiga fakta som guidar dig vid val och installation av MPO-kablar och kontakter för att säkerställa en lyckad MPO- Lösning.

Läs mer >
Nordiskt TV-Bolag
Våra Produkter

Våra Produkter för Fiberoptiska Anslutningar

Det breda produktsortimentet ger oss möjlighet att erbjuda lösningar som är anpassade till kundens specifika krav. Vi kan garantera kompabilitet och hög kvalitet samt ge garantier då alla våra tillverkare är ISO-certifierade.

+ Läs mer
Channel Partner Services
Maximera möjligheterna och skapa affärer

Återförsäljarservice

Pro Optix erbjuder sina återförsäljare en rad olika tjänster som adderar värde och maximerar möjligheterna för ÅF att öka försäljningen. Värdeadderande tjänster för återförsäljare inkluderar nätverksdesign, testlabb för fiberoptiska lösningar, logistik- och leveranslösningar, marknadsföringsstöd med mera.

+ Läs mer
 

Prenumerera på nyhetsbrev