Följ oss på LinkedIn Kontakta oss Optiska Nyheter Bli Kund

Superföretag och Gasellföretag 2016

I början av oktober jublades det på Pro 10 Optix! För andra året i rad så blev vi ett av Superföretagen och för första gången blev vi utnämnda till ett av årets Gasell företag!

”Grattis! Ditt företag är ett av Sveriges snabbast växande och mest lönsamma.”

Det är teamet bakom och det nära samarbete som vi har med våra kunder som gör att vi lyckats – utan dem hade vi inte varit där vi är idag.

”Jag är fantastiskt stolt över alla kollegor som tycker att det är kul att jobba med det vi gör och vi vill tacka alla våra kunder, nya som återkommande för fortsatt förtroende” – Peter Hällström, grundare & ägare.

Superföretag
 
Prenumerera på nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrev

Skicka >

Du kanske också är intresserad av...

 
Transceiver Blogs

Användande av DAC-kablar i SAN, datacenter och högpresterande datormiljöer

Högpresterande Direct Attach Cables (DAC) är ett mycket kostnadseffektivt, och enkelt sätt att skapa anslutningar mellan olika typer av nätverksutrustning.

Läs mer >
Transceiver Blogs

Lär dig mer om laser – hjärtat i fiberoptiska transceivers

Läs mer om olika typer av lasrar som är nyckelkomponenten i fiberoptiska transceivers. Dessa påverkar både kostnad och överföringsavstånd.

Läs mer >
Transceiver Blogs

3 tips vid installation av MPO-lösningar

Viktiga fakta som guidar dig vid val och installation av MPO-kablar och kontakter för att säkerställa en lyckad MPO- Lösning.

Läs mer >
Nordiskt TV-Bolag
Våra Produkter

Våra Produkter för Fiberoptiska Anslutningar

Det breda produktsortimentet ger oss möjlighet att erbjuda lösningar som är anpassade till kundens specifika krav. Vi kan garantera kompabilitet och hög kvalitet samt ge garantier då alla våra tillverkare är ISO-certifierade.

+ Läs mer
Channel Partner Services
Maximera möjligheterna och skapa affärer

Återförsäljarservice

Pro Optix erbjuder sina återförsäljare en rad olika tjänster som adderar värde och maximerar möjligheterna för ÅF att öka försäljningen. Värdeadderande tjänster för återförsäljare inkluderar nätverksdesign, testlabb för fiberoptiska lösningar, logistik- och leveranslösningar, marknadsföringsstöd med mera.

+ Läs mer
 

Prenumerera på nyhetsbrev