Följ oss på LinkedIn Kontakta oss Optiska Nyheter Bli Kund

Superföretag och Gasellföretag 2016

I början av oktober jublades det på Pro 10 Optix! För andra året i rad så blev vi ett av Superföretagen och för första gången blev vi utnämnda till ett av årets Gasell företag!

”Grattis! Ditt företag är ett av Sveriges snabbast växande och mest lönsamma.”

Det är teamet bakom och det nära samarbete som vi har med våra kunder som gör att vi lyckats – utan dem hade vi inte varit där vi är idag.

”Jag är fantastiskt stolt över alla kollegor som tycker att det är kul att jobba med det vi gör och vi vill tacka alla våra kunder, nya som återkommande för fortsatt förtroende” – Peter Hällström, grundare & ägare.

Superföretag
 
Prenumerera
 
 

Du kanske också är intresserad av...

 
Viktiga fakta som guidar dig vid val och installation av MPO-kablar och kontakter för att säkerställa en lyckad MPO- Lösning. Läs mer >
Det finns en mängd olika SFP-transceivers tillgängliga på marknaden. I den här artikeln tar vi en titt på skillnaderna mellan dem, och vilka olika applikationer inom nätverksmiljöer som de används till. Läs mer >
Här tittar vi på fem viktiga fördelar till att investera i MPO/MTP — om du inte redan har gjort det. Läs mer >
Låt oss göra en tillbakablick på formfaktorer för optiska transceivers och de som fortfarande finns tillgängliga och används idag. Läs mer >
Nordiskt TV-Bolag
Våra Produkter

Våra Produkter för Fiberoptiska Anslutningar

Det breda produktsortimentet ger oss möjlighet att erbjuda lösningar som är anpassade till kundens specifika krav. Vi kan garantera kompabilitet och hög kvalitet samt ge garantier då alla våra tillverkare är ISO-certifierade.

+ Läs mer
From One To Another
We Support

From One to Another

Pro Optix är stolta över att stödja välgörenhetsorganisationen From One To Antoher. Organisationen gör ett viktigt arbete genom att ge stöd och utbildning till kvinnor i Kenya.
 

+ Läs mer
 

Prenumerera på nyhetsbrev