Följ oss på LinkedIn Kontakta oss Optiska Nyheter Bli Kund

Superföretag och Gasellföretag 2016

I början av oktober jublades det på Pro 10 Optix! För andra året i rad så blev vi ett av Superföretagen och för första gången blev vi utnämnda till ett av årets Gasell företag!

”Grattis! Ditt företag är ett av Sveriges snabbast växande och mest lönsamma.”

Det är teamet bakom och det nära samarbete som vi har med våra kunder som gör att vi lyckats – utan dem hade vi inte varit där vi är idag.

”Jag är fantastiskt stolt över alla kollegor som tycker att det är kul att jobba med det vi gör och vi vill tacka alla våra kunder, nya som återkommande för fortsatt förtroende” – Peter Hällström, grundare & ägare.

Superföretag
 
Prenumerera på nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrev

Skicka >

Du kanske också är intresserad av...

 
Transceiver Blogs

From One to Another fyller 10 år

Vi låter Pro Optix grundare och tidigare vd Peter Hällström berätta lite mer om varför han valde att engagera sig och Pro Optix i just From One to Another.

Läs mer >
Transceiver Blogs

Var och när ska man använda AOC (Active Optical Cable)?

Låt oss ta en djupare titt på AOC för att förstå skillnaderna mellan AOC och DAC och vad du bör tänka på vid användning av denna kostnadseffektiva och snabbinstallerade kabellösning.

Läs mer >
Transceiver Blogs

Användande av DAC-kablar i SAN, datacenter och högpresterande datormiljöer

Högpresterande Direct Attach Cables (DAC) är ett mycket kostnadseffektivt, och enkelt sätt att skapa anslutningar mellan olika typer av nätverksutrustning.

Läs mer >
Nordiskt TV-Bolag
Våra Produkter

Våra Produkter för Fiberoptiska Anslutningar

Det breda produktsortimentet ger oss möjlighet att erbjuda lösningar som är anpassade till kundens specifika krav. Vi kan garantera kompabilitet och hög kvalitet samt ge garantier då alla våra tillverkare är ISO-certifierade.

+ Läs mer
Channel Partner Services
Maximera möjligheterna och skapa affärer

Återförsäljarservice

Pro Optix erbjuder sina återförsäljare en rad olika tjänster som adderar värde och maximerar möjligheterna för ÅF att öka försäljningen. Värdeadderande tjänster för återförsäljare inkluderar nätverksdesign, testlabb för fiberoptiska lösningar, logistik- och leveranslösningar, marknadsföringsstöd med mera.

+ Läs mer
 

Prenumerera på nyhetsbrev