Följ oss på LinkedIn Phone icon Kontakta oss Optiska Nyheter Bli Kund

Pro Optix har valt att sammarbeta med HFR Inc. för att leverera ledande PON-lösningar.

XGS-PON är en kommunikationsteknik som har blivit alltmer populär de senaste åren. Det är en typ av passivt optiskt nätverk (PON) som ger höghastighetsinternetåtkomst över en enda fiber. En av fördelarna med XGS-PON är dess förmåga att stödja både G PON, XGS PON och Combo PON på samma port genom att byta ut PON-optikmodulen. Detta gör det till en mångsidig och kostnadseffektiv lösning för företag inom IT-sektorn.

För att kunna erbjuda bästa möjliga service har Pro Optix valt att samarbete med HFR, Sydkoreas ledande leverantör med lång erfarenhet av att leverera PON lösningar.

HL7301 är en PON-OLT med 8 XGS-PON portar, som även stödjer tidigare standarder. Stödjer upp till 128 enheter per XGS-PON port. Enheten har en intern switchingkapacitet på 400 Gbps/ 192 Mpps och stöd för upp till 4 x 25 GbE uppströms.

HL7301 är en PON-OLT

Enheten är 19 tum rackmonterbar med en höjd på 1U. Den stödjer även L2+/L3 icke-blockerande växling och routing och stöder synkron Ethernet och 1588v2 (BC/TC). Enheten har även stöd för redundant strömförsörjning med både AC och DC. Både strömförsörjning och fläktar är moduler som kan bytas i fält, för att maximera upptid och minimera potentiella driftstörningar.

PON

Övergripande är denna enhet en kraftfull och flexibel lösning för företag som vill implementera XGS-PON i sitt nätverk. Dess förmåga att stödja flera PON-typer på samma port, kombinerat med dess höga prestanda och tillförlitlighet, gör det till en optimal lösning för kunder som vill komma i gång med PON.

 

Du kanske också är intresserad av...

 
Nordiskt TV-Bolag
Våra Produkter

Våra Produkter för Fiberoptiska Anslutningar

Det breda produktsortimentet ger oss möjlighet att erbjuda lösningar som är anpassade till kundens specifika krav. Vi kan garantera kompabilitet och hög kvalitet samt ge garantier då alla våra tillverkare är ISO-certifierade.

+ Läs mer
Channel Partner Services
Maximera möjligheterna och skapa affärer

Återförsäljarservice

Pro Optix erbjuder sina återförsäljare en rad olika tjänster som adderar värde och maximerar möjligheterna för ÅF att öka försäljningen. Värdeadderande tjänster för återförsäljare inkluderar nätverksdesign, testlabb för fiberoptiska lösningar, logistik- och leveranslösningar, marknadsföringsstöd med mera.

+ Läs mer
 

Prenumerera på nyhetsbrev