Följ oss på LinkedIn Kontakta oss Optiska Nyheter Bli Kund

Pro Optix deltar i SSNF roadshow 2019

Pro Optix som är certifierad partner till SSNF deltar i SSNF roadshow som går av stapeln under hösten 2019. Roadshowen gör nedslag i fyra olika städer och startar i Umeå 20:e november och avslutas 28:e november i Helsingborg. Passa på att diskutera det senaste inom fiberoptik med någon från teamet eller ta tillfället att kika närmre på hur vi kan förenkla er hantering av SFPer med hjälp av vår Pro Coder.

Mer om SSNF Roadshow

Svenska Stadsnätsföreningen har organiserat årets Roadshow för att medlemmar och partners till SSNF skall kunna mötas och diskutera både produkter och lösningar i mindre skala i direkta personliga möten. Läs mer: https://www.ssnf.org/

Kommer vi närvara i en stad nära dig?

 

Umeå
20:e november 2019

Läs mer >

Örebro
26:e november 2019

Läs mer >

Jönköping
27:e november 2019

Läs mer >

Helsingborg
28:e november 2019

Läs mer >
 

Vi närvarar även på årets Gruvmässa som i år går av stapeln den 28:e november i Falun. Kontakta teamet om du vill ha mer information eller boka ett möte så ses vi på plats.

 
Prenumerera på nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrev

Skicka >

Du kanske också är intresserad av...

 
Transceiver Blogs

From One to Another fyller 10 år

Vi låter Pro Optix grundare och tidigare vd Peter Hällström berätta lite mer om varför han valde att engagera sig och Pro Optix i just From One to Another.

Läs mer >
Transceiver Blogs

Var och när ska man använda AOC (Active Optical Cable)?

Låt oss ta en djupare titt på AOC för att förstå skillnaderna mellan AOC och DAC och vad du bör tänka på vid användning av denna kostnadseffektiva och snabbinstallerade kabellösning.

Läs mer >
Transceiver Blogs

Användande av DAC-kablar i SAN, datacenter och högpresterande datormiljöer

Högpresterande Direct Attach Cables (DAC) är ett mycket kostnadseffektivt, och enkelt sätt att skapa anslutningar mellan olika typer av nätverksutrustning.

Läs mer >
Nordiskt TV-Bolag
Våra Produkter

Våra Produkter för Fiberoptiska Anslutningar

Det breda produktsortimentet ger oss möjlighet att erbjuda lösningar som är anpassade till kundens specifika krav. Vi kan garantera kompabilitet och hög kvalitet samt ge garantier då alla våra tillverkare är ISO-certifierade.

+ Läs mer
Channel Partner Services
Maximera möjligheterna och skapa affärer

Återförsäljarservice

Pro Optix erbjuder sina återförsäljare en rad olika tjänster som adderar värde och maximerar möjligheterna för ÅF att öka försäljningen. Värdeadderande tjänster för återförsäljare inkluderar nätverksdesign, testlabb för fiberoptiska lösningar, logistik- och leveranslösningar, marknadsföringsstöd med mera.

+ Läs mer
 

Prenumerera på nyhetsbrev