Följ oss på LinkedIn Phone icon Kontakta oss Optiska Nyheter Bli Kund

Pro Optix deltar i flera spännande evenemang under våren 2024

Vi på Pro Optix är glada att kunna meddela att vi kommer att delta i flera viktiga och spännande evenemang under våren 2024. Här nedan följer en översikt över de aktiviteter vi kommer att vara en del av:

Stadsnats

SSNF Digitala Roadshowen – 12 mars

Först ut har vi SSNF Digitala Roadshow där vi kommer att vara värdar för en 10-minuters session där vi kommer att diskutera XGS-PON.

Netnod

Netnod- 14-15 mars

Vi kommer att vara utställare på Netnod-mötet den 14-15 mars. Netnod-mötet är ett av de viktigaste och mest uppskattade evenemangen inom nätverksbranschen och vi ser fram emot att träffa många intressanta personer där.

Mer information om evenemanget finns på Netnod Meeting 2024 >

Stadsnats

SSNF Årskonferens – 15-17 april

Den årliga SSNF-konferensen är en av de viktigaste mötesplatserna för branschen och vi kommer att vara närvarande som utställare under hela evenemanget. Detta är en utmärkt möjlighet att lära sig mer om de senaste trenderna och utvecklingen inom branschen. Mer information om konferensen finns på SSNF Årskonferens >

Vi ser verkligen fram emot att delta i dessa evenemang och möta branschkollegor, partners och kunder för att diskutera de senaste innovationerna och lösningarna inom nätverksteknik. Håll utkik efter oss på dessa evenemang och kom gärna förbi vår monter för att prata mer om hur vi kan hjälpa er med era nätverksbehov.

 

Du kanske också är intresserad av...

 
Nordiskt TV-Bolag
Våra Produkter

Våra Produkter för Fiberoptiska Anslutningar

Det breda produktsortimentet ger oss möjlighet att erbjuda lösningar som är anpassade till kundens specifika krav. Vi kan garantera kompabilitet och hög kvalitet samt ge garantier då alla våra tillverkare är ISO-certifierade.

+ Läs mer
Channel Partner Services
Maximera möjligheterna och skapa affärer

Återförsäljarservice

Pro Optix erbjuder sina återförsäljare en rad olika tjänster som adderar värde och maximerar möjligheterna för ÅF att öka försäljningen. Värdeadderande tjänster för återförsäljare inkluderar nätverksdesign, testlabb för fiberoptiska lösningar, logistik- och leveranslösningar, marknadsföringsstöd med mera.

+ Läs mer
 

Prenumerera på nyhetsbrev