Följ oss på LinkedIn Phone icon Kontakta oss Optiska Nyheter Bli Kund

Passiv WDM och utbildning för våra kunder

Nu kan vi erbjuda utbildning inom passiv WDM. Ett område som vi i ett första steg täcker in på en tvådagarskurs eller anpassar efter behov. Vi ser att fler och fler får upp intresset för passiv WDM och våglängdsutrustning för att spara pengar och för att planera nät mer effektivt. Möjligheterna är många men det blir snabbt komplext och vi ser till att anpassa innehåll efter ert behov.

Även om ni bara är en mindre grupp och har ett enklare behov så kommer vi gärna ut och håller en teknisk genomgång och visar på vilka möjligheter som finns tillgängliga. Våra lösningar är flexibla och kan anpassas efter era behov.

Kontakta din ansvariga säljare på telefon 08 – 120 477 50 eller sales@prooptix.se och anmäl ert intresse

 

Du kanske också är intresserad av...

 
Nordiskt TV-Bolag
Våra Produkter

Våra Produkter för Fiberoptiska Anslutningar

Det breda produktsortimentet ger oss möjlighet att erbjuda lösningar som är anpassade till kundens specifika krav. Vi kan garantera kompabilitet och hög kvalitet samt ge garantier då alla våra tillverkare är ISO-certifierade.

+ Läs mer
Channel Partner Services
Maximera möjligheterna och skapa affärer

Återförsäljarservice

Pro Optix erbjuder sina återförsäljare en rad olika tjänster som adderar värde och maximerar möjligheterna för ÅF att öka försäljningen. Värdeadderande tjänster för återförsäljare inkluderar nätverksdesign, testlabb för fiberoptiska lösningar, logistik- och leveranslösningar, marknadsföringsstöd med mera.

+ Läs mer
 

Prenumerera på nyhetsbrev