Följ oss på LinkedIn Phone icon Kontakta oss Optiska Nyheter Bli Kund

Lifco förvärvar Pro Optix

För oss är det här såklart stora nyheter att vi har fått Lifco som ny ägare sedan den 1 juli. Vi blir nu del av en större koncern. Lifco äger cirka 140 företag i 26 länder och 2016 uppgick koncernens nettoomsättning till 9 miljarder kronor. Pro Optix förblir dock samma företag med oförändrat team som driver det dagliga.Filosofin är att vi förblir det snabba, lilla, flexibla och personliga företaget men med större resurser i ryggen. På lång sikt kommer det stärka vår konkurrenskraft och skapa nya möjligheter för oss och för dig som kund och partner. Lifco förvärvade även Fiberworks i Norge i juli och vi kommer att ha ett samarbete inom Lifco-koncernen för att stärka vår konkurrenskraft och vårt erbjudande.

Kontakta gärna någon i Pro Optix-teamet om ni har några frågor eller vill ha mer information.

 

Du kanske också är intresserad av...

 
Nordiskt TV-Bolag
Våra Produkter

Våra Produkter för Fiberoptiska Anslutningar

Det breda produktsortimentet ger oss möjlighet att erbjuda lösningar som är anpassade till kundens specifika krav. Vi kan garantera kompabilitet och hög kvalitet samt ge garantier då alla våra tillverkare är ISO-certifierade.

+ Läs mer
Channel Partner Services
Maximera möjligheterna och skapa affärer

Återförsäljarservice

Pro Optix erbjuder sina återförsäljare en rad olika tjänster som adderar värde och maximerar möjligheterna för ÅF att öka försäljningen. Värdeadderande tjänster för återförsäljare inkluderar nätverksdesign, testlabb för fiberoptiska lösningar, logistik- och leveranslösningar, marknadsföringsstöd med mera.

+ Läs mer
 

Prenumerera på nyhetsbrev