Följ oss på LinkedIn Phone icon Kontakta oss Optiska Nyheter Bli Kund

Har du registrerat dig till vår Kundportal?

Pro Optix kundportal utvecklas löpande för att säkerställa att vi erbjuder det mest effektiva och värdefulla verktyget för våra kunder och partners. Vår senaste förändring inkluderar kundportalen som nu är tillgänglig på engelska, vilket äntligen möjliggör inköp för våra internationella kunder.

Sök efter mer än 1500 produkter, få koll på lagersaldo, era unika priser och lägg er beställning inne i Kundportalen. Har du inte registrerat dig så rekommenderar vi dig att göra det idag. Gör det online eller ta kontakt med någon i teamet.

+ Besök vår Kundportal
 
 
 

Du kanske också är intresserad av...

 
Nordiskt TV-Bolag
Våra Produkter

Våra Produkter för Fiberoptiska Anslutningar

Det breda produktsortimentet ger oss möjlighet att erbjuda lösningar som är anpassade till kundens specifika krav. Vi kan garantera kompabilitet och hög kvalitet samt ge garantier då alla våra tillverkare är ISO-certifierade.

+ Läs mer
Channel Partner Services
Maximera möjligheterna och skapa affärer

Återförsäljarservice

Pro Optix erbjuder sina återförsäljare en rad olika tjänster som adderar värde och maximerar möjligheterna för ÅF att öka försäljningen. Värdeadderande tjänster för återförsäljare inkluderar nätverksdesign, testlabb för fiberoptiska lösningar, logistik- och leveranslösningar, marknadsföringsstöd med mera.

+ Läs mer
 

Prenumerera på nyhetsbrev