T: +46 (0) 8-120 477 50 | E: sales@prooptix.se
 
 
Följ oss på LinkedIn Kontakta oss Optiska Nyheter Bli Kund
21 februari, 2020 Partnerships

ATEA Logistics och Pro Optix har formaliserat samarbetet och tecknat ett avtal som omfattar Pro Optisk fiberoptiska lösningar för att säkerställa att dessa finns med som en del av erbjudandet från ATEA-nätverket runt om i Norden.

ATEA Logistics har genomfört en enklare due diligence av Pro Optix och valt oss som godkänd partner i hela Skandinavien och Baltikum. Som långsiktig partner till ATEA är Pro Optix glada för att utvidga relationen till en annan nivå där vi kan stödja det tekniska teamet i ett tidigt skede när ATEA arbetar med kundförfrågningar.

-”Vi har arbetat med ATEA i nästan ett decennium och det är fantastiskt att stärka vår relation ytterligare i Skandinavien och Baltikum genom ATEA Logistics-teamet. Genom att arbeta nära ATEA Logistics kan vi erbjuda både det bredare ATEA-teamet och deras kunder en service i världsklass” Tom Nordin, VD för Pro Optix.

För mer information om ATEA Logistics, besök deras webbplats här. Fortsätt att följa Pro Optix på LinkedIn och för att få fler av de senaste lanseringarna av partnerskap, produktnyheter och teknik.

 
Prenumerera

Du kanske också är intresserad av...

 
Pro Optix are turning 10 years old! Hear from Pro Optix CEO Tom Nordin, as he discusses the continued development of transceiver form factors over the years, optical technology developments and what the future looks like for Pro Optix. Läs mer >
Pro Optix lanserar nästa generations WDM multiplexer – Pro MINI & Pro NANO med Hög- & Ultrahög densitet Läs mer >
Det kan vara svårt att avgöra om en transceiver är av bra eller dålig kvalitet då de ser väldigt lika ut på utsidan oavsett om de kostar några hundra eller tiotusentals kronor. Läs mer >
Produktionen har nu sakta börjat att komma igång! Detta gäller dock bara i vissa provinser och vi är i nära kontakt med våra fabriker och planerar just nu för Q1-Q2. Läs mer >
Nordiskt TV-Bolag
Våra Produkter

Våra Produkter för Fiberoptiska Anslutningar

Det breda produktsortimentet ger oss möjlighet att erbjuda lösningar som är anpassade till kundens specifika krav. Vi kan garantera kompabilitet och hög kvalitet samt ge garantier då alla våra tillverkare är ISO-certifierade.

+ Läs mer
From One To Another
We Support

From One to Another

Pro Optix är stolta över att stödja välgörenhetsorganisationen From One To Antoher. Organisationen gör ett viktigt arbete genom att ge stöd och utbildning till kvinnor i Kenya.
 

+ Läs mer
 

Prenumerera på nyhetsbrev