Följ oss på LinkedIn Phone icon Kontakta oss Optiska Nyheter Bli Kund

Atea Logistics & Pro Optix ingår avtal

Fibre Optics

ATEA Logistics och Pro Optix har formaliserat samarbetet och tecknat ett avtal som omfattar Pro Optisk fiberoptiska lösningar för att säkerställa att dessa finns med som en del av erbjudandet från ATEA-nätverket runt om i Norden.

ATEA Logistics har genomfört en enklare due diligence av Pro Optix och valt oss som godkänd partner i hela Skandinavien och Baltikum. Som långsiktig partner till ATEA är Pro Optix glada för att utvidga relationen till en annan nivå där vi kan stödja det tekniska teamet i ett tidigt skede när ATEA arbetar med kundförfrågningar.

-”Vi har arbetat med ATEA i nästan ett decennium och det är fantastiskt att stärka vår relation ytterligare i Skandinavien och Baltikum genom ATEA Logistics-teamet. Genom att arbeta nära ATEA Logistics kan vi erbjuda både det bredare ATEA-teamet och deras kunder en service i världsklass” Tom Nordin, VD för Pro Optix.

För mer information om ATEA Logistics, besök deras webbplats här. Fortsätt att följa Pro Optix på LinkedIn och för att få fler av de senaste lanseringarna av partnerskap, produktnyheter och teknik.

 

Du kanske också är intresserad av...

 
Nordiskt TV-Bolag
Våra Produkter

Våra Produkter för Fiberoptiska Anslutningar

Det breda produktsortimentet ger oss möjlighet att erbjuda lösningar som är anpassade till kundens specifika krav. Vi kan garantera kompabilitet och hög kvalitet samt ge garantier då alla våra tillverkare är ISO-certifierade.

+ Läs mer
Channel Partner Services
Maximera möjligheterna och skapa affärer

Återförsäljarservice

Pro Optix erbjuder sina återförsäljare en rad olika tjänster som adderar värde och maximerar möjligheterna för ÅF att öka försäljningen. Värdeadderande tjänster för återförsäljare inkluderar nätverksdesign, testlabb för fiberoptiska lösningar, logistik- och leveranslösningar, marknadsföringsstöd med mera.

+ Läs mer
 

Prenumerera på nyhetsbrev