Följ oss på LinkedIn Kontakta oss Optiska Nyheter Bli Kund

Atea Logistics & Pro Optix ingår avtal

Fibre Optics

ATEA Logistics och Pro Optix har formaliserat samarbetet och tecknat ett avtal som omfattar Pro Optisk fiberoptiska lösningar för att säkerställa att dessa finns med som en del av erbjudandet från ATEA-nätverket runt om i Norden.

ATEA Logistics har genomfört en enklare due diligence av Pro Optix och valt oss som godkänd partner i hela Skandinavien och Baltikum. Som långsiktig partner till ATEA är Pro Optix glada för att utvidga relationen till en annan nivå där vi kan stödja det tekniska teamet i ett tidigt skede när ATEA arbetar med kundförfrågningar.

-”Vi har arbetat med ATEA i nästan ett decennium och det är fantastiskt att stärka vår relation ytterligare i Skandinavien och Baltikum genom ATEA Logistics-teamet. Genom att arbeta nära ATEA Logistics kan vi erbjuda både det bredare ATEA-teamet och deras kunder en service i världsklass” Tom Nordin, VD för Pro Optix.

För mer information om ATEA Logistics, besök deras webbplats här. Fortsätt att följa Pro Optix på LinkedIn och för att få fler av de senaste lanseringarna av partnerskap, produktnyheter och teknik.

 
Prenumerera
 
 

Du kanske också är intresserad av...

 
Viktiga fakta som guidar dig vid val och installation av MPO-kablar och kontakter för att säkerställa en lyckad MPO- Lösning. Läs mer >
Det finns en mängd olika SFP-transceivers tillgängliga på marknaden. I den här artikeln tar vi en titt på skillnaderna mellan dem, och vilka olika applikationer inom nätverksmiljöer som de används till. Läs mer >
Här tittar vi på fem viktiga fördelar till att investera i MPO/MTP — om du inte redan har gjort det. Läs mer >
Låt oss göra en tillbakablick på formfaktorer för optiska transceivers och de som fortfarande finns tillgängliga och används idag. Läs mer >
Nordiskt TV-Bolag
Våra Produkter

Våra Produkter för Fiberoptiska Anslutningar

Det breda produktsortimentet ger oss möjlighet att erbjuda lösningar som är anpassade till kundens specifika krav. Vi kan garantera kompabilitet och hög kvalitet samt ge garantier då alla våra tillverkare är ISO-certifierade.

+ Läs mer
From One To Another
We Support

From One to Another

Pro Optix är stolta över att stödja välgörenhetsorganisationen From One To Antoher. Organisationen gör ett viktigt arbete genom att ge stöd och utbildning till kvinnor i Kenya.
 

+ Läs mer
 

Prenumerera på nyhetsbrev