T: +46 (0) 8-120 477 50 | E: sales@prooptix.se
 
 
13 februari, 2020

Produktionen har nu sakta börjat att komma igång! Detta gäller dock bara i vissa provinser och vi är i nära kontakt med våra fabriker och planerar just nu för Q1-Q2. För att undvika förseningar längre fram så ber vi er att planera tillsammans med oss då vi ser en risk för brist på komponenter under Q1/Q2.

Att produktionen är igång innebär att vi nu har börjat processa ordrar i fabrik och att dessa produceras. Dock kvarstår problem med logistikled då alla speditörer inväntar klartecken från myndigheter att kunna starta upp sina verksamheter och vi estimerar även att tullen kommer ha ökade volymer som kommer påverka deras möjlighet att hantera alla varor som skall lämna landet. Detta blir en utmaning för hela branschen och är inte unikt för oss, dock kan vi påverka situationen genom god planering.

Produktionen som nu har dragit igång använder lagerförda komponenter och påverkas alltså inte så mycket. Men eftersom flera provinser och framförallt Hubei provinsen står stilla så kommer den totala volymen med tillgängliga komponenter i underleverantörsled att påverkas. Därför agerar vi kraftfullt för att försöka minimera risker och ta en bra position i alla produktionsled.

Vill ni ha mer specifik information så ber vi er att kontakta oss.

 
Prenumerera

Du kanske också är intresserad av...

 
Vi vill göra er uppmärksamma på att vi kommer ha viss påverkan på ordrar och leveranstid framgent. Läs mer >
För att få ett kostnadseffektivt sätt att kunna nå och överföringshastighet på 56 Gbit / s per våg eller mer måste vi öka antalet bitar som vi skickar i varje symbol. Detta är där fjärde nivån PAM4 kommer in i bilden. Läs mer >
Pro Optix som är certifierad partner till SSNF deltar i SSNF roadshow som går av stapeln under hösten 2019. Läs mer >
Pro Optix lanserar nu en produktlinje med 400G-kompatibla fiberoptiska tranceivers för att nu erbjuda alla kunder möjligheten att maximera nätverkskapaciteten. Läs mer >
Nordiskt TV-Bolag
Våra Produkter

Våra Produkter för Fiberoptiska Anslutningar

Det breda produktsortimentet ger oss möjlighet att erbjuda lösningar som är anpassade till kundens specifika krav. Vi kan garantera kompabilitet och hög kvalitet samt ge garantier då alla våra tillverkare är ISO-certifierade.

+ Läs mer
From One To Another
We Support

From One to Another

Pro Optix är stolta över att stödja välgörenhetsorganisationen From One To Antoher. Organisationen gör ett viktigt arbete genom att ge stöd och utbildning till kvinnor i Kenya.
 

+ Läs mer
 

Prenumerera på nyhetsbrev