T: +46 (0) 8-120 477 50 | E: sales@prooptix.se
 
 
29 augusti, 2019

Vi är stolta över att kunna presentera tre nya medarbetare till teamet på Pro Optix – Johannes Renfors, Baziyan Safari och Charles Giege. Johannes och Baziyan tar båda med sig värdefull branscherfarenhet som kommer lyfta teamet och kunna bidra direkt i dialog med kund.

Johannes Renfors – Produktchef

Johannes tar över ansvaret som produktchef. Hans fokus blir att i nära samarbete med kunder utveckla vårt erbjudande och spetsa till det ytterligare samtidigt som han blir länken mellan våra kunder och produktion. Johannes kommer närmst från IP-Only där han arbetat med nätplanering och som specialist och delansvarig för xWDM relaterade produkter. Då både aktiva och passiva WDM produkter. Dessförinnan har Johannes en bakgrund från Telia Carrier.

”Det känns som att jag tillräder rollen i perfekt tajming och ser att våra möjligheter till ytterligare specialisering och vidare expansion är riktigt bra. Jag ser också fram emot att utveckla bolagets Pro Coder, WDM produkter samt MPO erbjudande. Med min bakgrund och mitt kontaktnät så ser jag många möjligheter och är taggad för utmaningen.”

Baziyan Safari – Försäljning

Baziyan, aka Basse förstärker säljteamet och kommer att arbeta med både befintliga och nya kunder. Basse återvänder till bolaget efter drygt 4 år och med sig tar han värdefull förståelse för kunder i branschen, senast från Baffin Bay Networks, GleSYS och Cygate.

”Först och främst är jag glad över att vara tillbaka. Bolaget är sig likt på många sätt men har på senare tid genomgått vissa förändringar som jag tror är positiva. Däribland ser jag att många arbetssätt har automatiserats och produkterna har arbetats igenom på ett bra sätt. Min tid på andra bolag i branschen har gett mig bättre förståelse och jag ser framför mig hur jag kommer dra nytta av detta i dialog med alla våra kunder och kunna bidra till bolaget fortsatta utveckling.”

Charles Giege – Lager

Charles stöttar teamet på lagret och kommer hjälpa till med hanteringen av ordrar och leveranser.

Vill du komma i kontakt med någon i teamet så är det bara att klicka här >

 
Prenumerera

Du kanske också är intresserad av...

 
Pro Optix lanserar nu en produktlinje med 400G-kompatibla fiberoptiska tranceivers för att nu erbjuda alla kunder möjligheten att maximera nätverkskapaciteten. Läs mer >
Välkommen att besöka oss på Bredbandsbåten, 1-2 oktober! Kom förbi så berättar vi om vårt breda sortiment för fiberoptiska lösningar. Läs mer >
MPO-lösningen förenklar och skapar en flexibilitet vilket matchar den ambition man haft från LiU att bygga ett datacenter som står väl rustat för framtiden. Läs mer >
Pro Optix och Dustin har nyligen tecknat ett samarbetsavtal som innebär att Dustin nu kommer att erbjuda Pro Optix sortiment av fiberoptiska produkter till sina kunder. Läs mer >
Nordiskt TV-Bolag
Våra Produkter

Våra Produkter för Fiberoptiska Anslutningar

Det breda produktsortimentet ger oss möjlighet att erbjuda lösningar som är anpassade till kundens specifika krav. Vi kan garantera kompabilitet och hög kvalitet samt ge garantier då alla våra tillverkare är ISO-certifierade.

+ Läs mer
From One To Another
We Support

From One to Another

Pro Optix är stolta över att stödja välgörenhetsorganisationen From One To Antoher. Organisationen gör ett viktigt arbete genom att ge stöd och utbildning till kvinnor i Kenya.
 

+ Läs mer
 

Prenumerera på nyhetsbrev