T: +46 (0) 8-120 477 50 | E: sales@prooptix.se
 
 
22 oktober, 2019

Pro Optix lanserar nu en produktlinje med 400G-kompatibla fiberoptiska tranceivers för att nu erbjuda alla kunder möjligheten att maximera nätverkskapaciteten. Till att börja med består produktsortimentet av 12 olika tillgängliga varianter, med räckvidder upp till 10km samt modeller som inkluderar DR4, FR4 och LR4 med stöd för Cisco, Arista, Juniper och Huawei.

Tillsammans med 400G kommer även en ny formfaktor, OSFP (Octal Small Formfactor Pluggable). OSFP har skapats speciellt för 400G samt med en planerad framtida kapacitetsökning till 800G. Dess större storlek gör det möjligt att bättre hantera mer kraft och mer effektivt leda bort värme. Utvecklingen av OSFP har drivits på och har idag stöd av switchtillverkaren Arista men stöd för fler hårdvaruplattformar kommer inom kort.

QSFP-DD är den ledande formfaktorn inom 400G och är idag direkt kompatibel med flertalet plattformar hos olika tillverkare och med ännu fler via adaptrar. Pro Optix erbjuder ett brett produktsortiment som innehåller både OSFP och QSFP-DD.

Pro Optix produktchef Johannes Renfors kommenterar lanseringen: “Det är just nu en mycket spännande tid på den optiska marknaden. Det var inte länge sedan som 100G introducerades och nu är vi redan framme vid 400G tillsammans med två nya formfaktorer. Marknadens hårda krav på ökad kapacitet har lett till att vi tidigare än förväntat kan börja leverera 400G till kunder som ligger i den tekniska utvecklingens framkant. Övergången till PAM4 har skapat nya möjligheter för att ta steget till 400G och driver samtidigt den tekniska utvecklingen inom 100G och framåt mot 800G. OSFP är en ung formfaktor men framtagen och stöttad av MSA av de ledande aktörerna inom branschen. Det faktum att den redan nu är designad för en utveckling till 800G är det sannolikt att vi snart ser den hos fler plattformstillverkare.”

Pro Optix fiberoptiska transceivers levereras med omfattande garantier samt teknisk support, garanterad kompabilitet, full MSA compliance, och är tillverkade under ISO 9001 samt ISO 14001.

+ 400G Transceivers
 
Prenumerera

Du kanske också är intresserad av...

 
För att få ett kostnadseffektivt sätt att kunna nå och överföringshastighet på 56 Gbit / s per våg eller mer måste vi öka antalet bitar som vi skickar i varje symbol. Detta är där fjärde nivån PAM4 kommer in i bilden. Läs mer >
Pro Optix som är certifierad partner till SSNF deltar i SSNF roadshow som går av stapeln under hösten 2019. Läs mer >
Välkommen att besöka oss på Bredbandsbåten, 1-2 oktober! Kom förbi så berättar vi om vårt breda sortiment för fiberoptiska lösningar. Läs mer >
Vi är stolta över att kunna presentera tre nya medarbetare till teamet på Pro Optix – Johannes Renfors, Baziyan Safari och Charles Giege. Läs mer >
Nordiskt TV-Bolag
Våra Produkter

Våra Produkter för Fiberoptiska Anslutningar

Det breda produktsortimentet ger oss möjlighet att erbjuda lösningar som är anpassade till kundens specifika krav. Vi kan garantera kompabilitet och hög kvalitet samt ge garantier då alla våra tillverkare är ISO-certifierade.

+ Läs mer
From One To Another
We Support

From One to Another

Pro Optix är stolta över att stödja välgörenhetsorganisationen From One To Antoher. Organisationen gör ett viktigt arbete genom att ge stöd och utbildning till kvinnor i Kenya.
 

+ Läs mer
 

Prenumerera på nyhetsbrev