T: +46 (0) 8-120 477 50 | E: sales@prooptix.se
 
 
3 februari, 2020

Vi följer utvecklingen noggrant – både påverkan i fabrik och leverantörsled. Kontakta oss för mer information

Vi vill göra er uppmärksamma på att vi kommer ha viss påverkan på ordrar och leveranstid framgent. Som en direkt följd av utvecklingen kopplat till Coronaviruset så har Kina förlängt sitt nyår till den 10:e februari och kommer i vissa provinser öppna upp för normal produktion igen efter det.

Vi står rustade med mycket produkter i lager men följer samtidigt utvecklingen i Kina och Asien i stort då vi ser att hela produktionsledet kommer att påverkas.

Kontakta oss för mer information och allra bäst är det om vi tillsammans kan leveransplanera för Q1 för att undvika förseningar.

 
Prenumerera

Du kanske också är intresserad av...

 
Produktionen har nu sakta börjat att komma igång! Detta gäller dock bara i vissa provinser och vi är i nära kontakt med våra fabriker och planerar just nu för Q1-Q2. Läs mer >
För att få ett kostnadseffektivt sätt att kunna nå och överföringshastighet på 56 Gbit / s per våg eller mer måste vi öka antalet bitar som vi skickar i varje symbol. Detta är där fjärde nivån PAM4 kommer in i bilden. Läs mer >
Pro Optix som är certifierad partner till SSNF deltar i SSNF roadshow som går av stapeln under hösten 2019. Läs mer >
Pro Optix lanserar nu en produktlinje med 400G-kompatibla fiberoptiska tranceivers för att nu erbjuda alla kunder möjligheten att maximera nätverkskapaciteten. Läs mer >
Nordiskt TV-Bolag
Våra Produkter

Våra Produkter för Fiberoptiska Anslutningar

Det breda produktsortimentet ger oss möjlighet att erbjuda lösningar som är anpassade till kundens specifika krav. Vi kan garantera kompabilitet och hög kvalitet samt ge garantier då alla våra tillverkare är ISO-certifierade.

+ Läs mer
From One To Another
We Support

From One to Another

Pro Optix är stolta över att stödja välgörenhetsorganisationen From One To Antoher. Organisationen gör ett viktigt arbete genom att ge stöd och utbildning till kvinnor i Kenya.
 

+ Läs mer
 

Prenumerera på nyhetsbrev