T: +46 (0) 8-120 477 50 | E: sales@prooptix.se
 
 
 

Pro Optix
FTTH-Box

Anslutning av fiber till hemmet

FTTH-Box
 
Pro Optix Pro Coder

Smidig design och enkel att ansluta

 

Pro Optix FTTH-Box ger slutanvändare och installatörer en lättanvänd och smidig lösning för skarvning och terminering av fiber till hemmet eller företaget. Boxens design är liten och diskret och monteras direkt på vägg vid inkommande fiber.

 

Installation av
FTTH-Boxen

 
 
FTTH-Box

Installatören monterar boxen på väggen med skruvar i ”nyckelhål”, och ansluter inkommande fiber till FTTH-Boxens mediakonverterare. FTTH-Boxen inkluderar mediakonverterare, SFP-transceiver samt patchkablage.

Att ansluta till boxen är enkelt, på sidan av boxen finns ett RJ45 uttag för att kunden själv enkelt ska kunna ansluta till befintlig router eller switch. Detta ger en snyggare installation då man inte behöver placera router/switch/WiFi-utrustning i hallen där fiberuttaget placeras. Det ger också kunden möjlighet att välja en optimal placering av sin WiFi-utrustning.

 

Specifikationer

 
 
 • Användningsområde
  Anslutning av fiber från accessnät till hem eller företag
 • Adapter
  SC, FC, ST, LC Duplex SC, Duplex LC, Simplex LC, Simplex SC.
 • Kapacitet
  2-4fib
 • Mediakonverterare
  Levereras med 1G alt 10g.
 • Transceiver
  SFP
 

Anpassad box

 

FTTH-Boxen kan även anpassas efter dina önskemål, kontakta oss för mer information.

Quick & Easy
Access
+ Play

Kontakta mig,
jag vill veta mer!

 

Fyll i formuläret nedan eller ring oss: 08-120 477 50

Ladda ner produktblad

Ladda ner
produktblad

 
+ Ladda ner

Nästa steg?

 
 

Sök efter specifika
produkter I
vår kundportal >
 

I vår kundportal kan du söka och filtrera på olika parametrar för att hitta de produkter som motsvarar dina önskemål. Logga in och få tillgång till priser, lagerstatus och orderhistorik. Kontakta oss om du behöver support, vi hjälper gärna till.

Teknisk information
om optiska
transceivers >
 

Mer information kan du hitta på sidorna för optiska transceivers, inklusive komplett lista med kompatibla fabrikat, vår kvalitetssäkringsprocess samt verktyg för produkturval/ filtrering av olika parametrar.

Kontakta
Pro Optix
nu >
 

Vårt team av specialister hjälper dig med alla dina frågor om våra produkter och lösningar. Vi hjälper dig med teknisk säljsupport under säljprocessen och projektet för att ett ge dig bästa möjliga förutsättningar för ett framgångsrikt projekt.

 
 

Prenumerera på nyhetsbrev