Socomec och Pro Optix – officiell distributör

 

Socomec

Pro Optix är en officiell distributör för Socomec, och tillhandahåller kraftförsörjning, kraftstyrning och kraftsäkerhet till återförsäljarpartners och tjänsteleverantörskunder.

Vårt fokus för Socomec-lösningar kretsar kring minitower-UPS:er upp till 19-tumsrackbaserade lösningar. Socomec har stor erfarenhet, hög kvalitet och högvärdesprodukter, så genom att erbjuda Socomec-lösningar anser vi att vi kan ge våra kunder något särskiljande på marknaden.

Vi presenterar Socomec – kritiska kraftlösningar

Socomec UPSSocomec grundades år 1922, har över 3 100 anställda och hade en omsättning på 480 miljoner euro under 2016 med över 10 procent lagt på forskning och utveckling. De har tillverknings-, forsknings- och utvecklingsanläggningar i Frankrike, Italien, Tunisien, Indien och Kina, och levererar innovationer och värde till marknaden.

Socomec har en avsevärd kundbas bland tillämpningar som datahallar, telekommunikation, transport, ekonomi, medicin och industri.

Bland kunderna märks: ABB, Yahoo, Siemens, Airbus, BT, Colt, Mobistar, RBS, Peugeot, SAP, EDF, Airfrance, Fortis, NHS, GM och Exxon.

Socomecs UPS-lösningar och kritiska kraftlösningar

  • NETYS PR – MT från 1 000 till 2 000 VA (minitower-lösning)
  • ITYS (tower-lösning)
  • 19-tumsrack och rack-till-tower-flexibla lösningar.

Vill du bli en Socomec-återförsäljare via Pro Optix?
Tala med Pro Optix-teamet idag.

Launch the UPS Configuration Tool