Ledande Leverantör
av Fiberoptiska Lösningar

Om Oss

Pro Optix är en ledande leverantör av fiberoptiska lösningar från kärnan i ditt datacenter ända ut till sista anslutningspunkt i ert nät. Produktportföljen omfattar optiska transceivrar, fiberkablage, våglängdsmultiplexrar, mediaomvandlare och test- och mätinstrument för den europeiska fibermarknaden. Bland våra kunder finner du systemintegratörer, telekom- och internetoperatörer, stadsnät och företagsmarknaden över alla vertikala sektorer via våra godkända kanalpartners.

VARFÖR VÄLJA PRO OPTIX?

Pro Optix produkter har garantier och support som ger dig trygghet. Våra fabriker, partners och leverantörer är noggrant utvalda och vi genomför löpande kontroller för att säkerställa kvalitén. Våra produkter måste bara fungera och vara tillförlitliga och vi vet att nertid inte accepteras. Med flera decenniers branscherfarenhet inom Pro Optix team och beprövade produkter så står vi vid er sida även när det krävs lite extra. Alla våra fabriker tillämpar ISO-kvalitetskontroller och vi har en strikt produktutvärderingsprocess för att säkerställa att vi erbjuder våra kunder de bästa lösningarna.

Superföretag och Gasell 2017

Superföretag och Gasell 2017

HAR DU REGISTRERAT DIG PÅ PRO OPTIX-KUNDPORTALEN?

Med fler än 2000 produkter tillgängliga och fler som läggs till varje vecka är portalen ett värdefullt verktyg för våra kunder. Här har ni lagersaldo, unika priser, kan skapa offerter, orderläggning och enkel produktsökning samt er orderhistorik. Allt för att underlätta era inköp.

Besök Kundportalen >

Optiska
Transceivrar

Mer >
Optiska Transceivrar
QSFP
Optiska
Transceivrar

Mer >
QSFP Optiska Transceivrar
Fiberkablage
Mer >
Fiberkablage
CWDM / DWDM
Multiplexrar

Mer >
CWDM / DWDM Multiplexrar
MPO / MTP
Lösningar

Mer >
MPO / MTP Lösningar
DAC / AOC
Transceivrar

Mer >
DAC / AOC Transceivrar
Pro Optix
Produktportfölj

Pro Optix Produktportfölj

 
 

VI FINNS ALLTID DÄR

Om du har några frågor, behöver teknisk rådgivning eller har ett problem är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig och vi lägger stor vikt vid kundernas krav.

Kontakt

T: +46 (0)8-120 477 50
E: sales@prooptix.se
LinkedIn